2024. március 28. 09:26

KezdőlapWRCIngram optimista Belgium előtt 

Ingram optimista Belgium előtt 

-

A Szardínia Rally után ismét visszatér a világbajnokságra Chris Ingram a belga Ypres Rallyn, aki a Junior WRC2 bajnokság második helyén áll. 

Chris Ingram a belga Rally van Staden versenyen állt rajthoz az Ypres Rallyra készülve, a tesztre pedig nagy szükség is volt, hiszen a Szardínia Rally óta nem versenyzett világbajnoki futamon.

“Nagyon jól sikerült a tesztverseny – mondta Chris Ingram a Rally Világbajnokság hivatalos oldalának. – Kell még néhány beállítást eszközölni a Skodán, hogy elég gyorsak lehessünk, de nagyszerű volt ismét az autóba ülni. Optimistán várom az Ypres Rallyt.” 

A leghíresebb belga versenyen korábban már szerzett tapasztalatot a 2019-es Rally Európa-bajnok. 

“Az Ypres Rallyn mindig nagyszerű a hangulat és kiválóak a pályák, korábban három-négy alkalommal már volt szerencsém megtapasztalni, igaz összkerék-meghajtású autóval ez lesz az első alkalom. Ezen a versenyen mindig érhet meglepetés, különösen, ha esni fog.” 

Chris Ingram idén négy versenyen indult a WRC2 junior mezőnyében, ahol Portugáliában nyert, Horvátországban és Szardínián harmadik, a Monte-Carlo Rallyn pedig negyedik lett, így a kategória második helyét foglalja el 16 ponttal elmaradva Emil Lindholm mögött. 

Az Ypres Rallyn 20 szakasz vár a versenyzőkre, és csütörtökön, pénteken, valamint vasárnap is előfordulhatnak záporok. 


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss