2024. március 28. 22:12

KezdőlapWRCToyoda üzent Tanaknak az Ypres Rally után 

Toyoda üzent Tanaknak az Ypres Rally után 

-

Akio Toyoda, a Toyota vezérigazgatója amellett, hogy gratulált csapata kettős dobogós helyéhez az Ypres Rally után, a Hyundai versenyzőjének, Ott Tanaknak is üzent. 

“Hiszem, hogy a rallysport mind az öt emberi érzékre hatással van, ezért is szeretném még sokáig a Toyotát a motorsportban látni  mondta Akio Toyoda az Ypres Rally után.  Nagyszerű volt látni ezt az izgalmas versenyt. Szívesen álltam volna a Elfyn Evans-szel és Scott Martinnal, valamint Esapekka Lappival és Janne Fermmel a dobogó mellett, ezúttal azonban távolabbról követtem a versenyt, de alig várom már a novemberi Japán Rallyt, hogy együtt pezsgőzhessek versenyzőinkkel.” 

A Toyota vezérigazgatója üzent egykori versenyzőjének, Ott Tanaknak is, aki 2020 óta a Hyundai pilótája. 

“Gratulálok Ott a győzelmedhez! 2019 decemberében írtam neked egy üzenetet, mely szerint, ha ismét a dobogón találkozunk, akkor meglocsollak. Ez még eddig nem történhetett meg, de kérlek állj dobogóra Japánban is és akkor bepótoljuk!” 


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss