2024. március 28. 21:46

KezdőlapWRCSerderidis kilenc versenyen indul 2023-ban 

Serderidis kilenc versenyen indul 2023-ban 

-

Az M-Sport és Jourdan Serderidis már most megegyezett 2023-as közös programjáról, melyben összesen kilenc WRC futam szerepel a Rally1-es Pumával. 

Jourdan Serderidis idén a kenyai Szafari Rallyn vezette először a Rally1-es Ford Pumát, és jövő héten az Acropolis Rallyn fogja második alkalommal. 

A görög üzletember Kenyában azonnal karrierje legjobb eredményét érte el a vb-n, ahol a hetedik helyen zárt, ezt az eredményt pedig hazai WRC futamán akár meg is ismételheti. 

A szezon azonban nem Görögországban ér véget Serderidis számára, rajthoz fog állni még Spanyolországban, valamint Japánban is. 

Az M-Sport és Serderidis azonban már 2023-ra is megegyezett, mégpedig kilenc futamos programban. 

“A 2023-as szezonom a Monte-Carlo Rallyval kezdődik – jelentette be a görög zászló alatt versenyző, de Luxemburgban élő versenyző. – Ezután pedig következik Mexikó, Portugália, Szardínia, Kenya, Görögország, Spanyolország, Japán, és ha visszatér a naptárba, akkor Németország. Minden versenyen Frédéric Miclotte-tal állok rajthoz.” 


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss