2024. április 20. 13:19

KezdőlapWRCLoubet: A rajthelyünk segít egy jó eredményt elérni 

Loubet: A rajthelyünk segít egy jó eredményt elérni 

-

Pierre-Louis Loubet a Finn Rally után tér vissza az M-Sport csapatához a görög Acropolis Rally alkalmával, és jó pénteki rajthelyét szeretné egy jó eredmény kiharcolásához felhasználni. 

Pierre-Louis Loubet korábban már öt versenyen állt rajthoz az idei Rally Világbajnokságon, és legjobb eredményét Szardínián érte el, ahol nagyszerű tempóval a negyedik helyen ért célba. 

Ezt követően Észtországban és Finnországban egyaránt kiesett, de a görög Acropolis Rallyn ismét visszatér az M-Sport csapatához. 

Az Istenek Versenye pedig hasonlít Szardíniához, ezért a francia versenyző szeretne Görögországban is jó eredményt elérni. 

“A görög verseny előtti teszt jól sikerült, még kényelmesebben érzem magam a Ford Puma Rally1-ben – mondta Pierre-Louis Loubet a Rally Világbajnokság honlapjának. – Szerintem minden adott, hogy egy jó eredményt érjünk el. Örülök, hogy visszatérhetek Görögországba, mert ez egy fantasztikus verseny és nagyszerű ország.” 

Loubet a hétvégi versenyen a 11. helyről indulhat pénteken, ezt a jó helyet pedig szeretné is kihasználni. 

“Jó rajthelyünk lesz pénteken, és Portugáliában, valamint Szardínián is jó volt a tempónk, így azt hiszem jó esélyünk van egy jó eredményre. Igyekszem a maximumot nyújtani, mert más minden adott a jó szerepléshez.” 

A 25 éves versenyző tavaly még Hyundaijal indult az Acropolis Rallyn, azonban váltóprobléma miatt nem tudott célba érni. 


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss