2024. április 19. 05:12

KezdőlapWRCOgier három hónap után ismét a Toyotába ült 

Ogier három hónap után ismét a Toyotába ült 

-

Sébastien Ogier a kenyai Szafari Rally után három hónappal ismét a Toyota Yaris Rally1-be ült, hogy elkezdje a felkészülést az Új-Zéland Rallyra. 

Sébastien Ogier legutóbb a júniusi Szafari Rallyn indult rally versenyen Kenyában, azonban három hónap szünet után csütörtökön ismét a hibrid Yarisba ült. 

A nyolcszoros rally világbajnok a Toyota finn központja közelében kezdte meg a felkészülést az Új-Zéland Rallyra, mivel a WRC versenyzői nem tesztelhetnek Európán kívül. 

“Nagyon boldog vagyok, hogy ismét itt lehetek a Toyota csapatánál – mondta Sébastien Ogier a Rallit.fi oldalnak. – Csodálatos volt reggel visszaülni a Toyota Yaris Rally1-be a hosszú, három hónapos szünet után. Az utak bár nem teljesen olyanok, mint Új-Zélandon, mert ott több a kanyar, de az utak jellege hasonló. Ezért több dolgot itt is ki tudunk próbálni. Nagyon érdekes, hogy 2020-ban szintén volt egy három hónapos szünetem, akkor a járvány miatt, és akkor is ezen a tesztúton ültem ismét a Yarisba.” 

A tesztről készült videó itt nézhető meg.


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss