2024. április 19. 06:46

KezdőlapWRCSordo utolsó versenye lesz a spanyol? 

Sordo utolsó versenye lesz a spanyol? 

-

Dani Sordo legközelebb a Spanyol Rallyn áll rajthoz, és elképzelhető, hogy ez lesz az utolsó Rally Világbajnoki versenye is. 

Dani Sordo idén 39 éves és már megvannak számlálva napjai a Rally Világbajnokságon. A spanyol versenyző a Dirtfishnek árulta el, hogy meddig szeretne maradni a vb-n. 

“Addig szeretnék a WRC-ben maradni, amíg elég jó vagyok – mondta a spanyol versenyző. – Szeretek vezetni, szeretek harcolni, szeretek gyorsan vezetni és szeretem magam jól érezni. Nem azért vagyok a WRC-ben, hogy csak vezetgessek és arra várjak, hogy a többiek hibázzanak. Az a jó, amikor te saját magad tudod kiharcolni a jó eredményt. Amíg erre képes vagyok, addig szeretnék maradni a WRC-ben. Amikor ez már nem így lesz, nem fogok tovább maradni. A Spanyol Rallyn kiderül, hogy mennyire vagyok még gyors, aztán döntök a jövőmről.” 

Sordo karrierje nagy részét a vb-n töltötte hiszen eddigi 261 versenyéből 180 volt WRC futam. 

A legtöbb WRC futamon Jari-Matti Latvala indult, 209-en, míg Sébastien Loeb 184-nél jár. 


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss