2024. április 25. 21:25

KezdőlapWRCTanak reagált az őt érintő átigazolási hírekre 

Tanak reagált az őt érintő átigazolási hírekre 

-

Ott Tanak átigazolásával kapcsolatban már hetek óta megjelentek hírek, amire ezúttal már a 2019-es világbajnok is reagált. 

Több pletyka is megjelent már, hogy Ott Tanak jövőre más csapatban, nagy valószínűséggel az M-Sportban folytatja karrierjét annak ellenére, hogy még élő szerződése van a Hyundai Motorsporttal. 

Az üggyel kapcsolatban már Julien Moncet, a Hyundai Motorsport csapatigazgató-helyettese is beszélt, és elmondta, hogy az élőszerződés időtartamának felénél fel lehet bontani a megállapodást. 

Ott Tanak pedig most a Betsafe blogjának adott interjút, melyben az átigazolásról beszélt. 

“A versenyzői szerződések olyan dokumentumok, melyről két fél megállapodott – mondta Tanak. – Ezek tartalmát sohasem adják ki harmadik félnek, kivéve, ha annak megalapozott jogi oka van. Számomra az is érthetetlen, hogy miért jelentek meg ilyen pletykák.” 

Tanak 2019-ben még a Toyotával lett világbajnok, majd 2020-tól szerződött a Hyundaihoz, ahol az idei a legerősebb szezonja eddig, hiszen csak ő maradt az egyetlen igazi riválisa Kalle Rovcanperának a vb címért folytatott csatában. 

A vb következő versenyét a hétvégén rendezik Új-Zélandon, ahol 17 szakasz vár a versenyzőkre, melyek hossza 276.44 km lesz, amiből 158 km-t az első napon kell teljesíteni.     

Érdemes lesz a Rallycafe.hu oldalt figyelni az esősnek ígérkező Auckland-i verseny alatt is, hiszen élőben számolunk be a világbajnoki címért folytatott csata alakulásáról. 

Friss