2022. december 02. 10:43
KezdőlapWRCMoncet: Most újabb problémákat kell megoldanunk 

Moncet: Most újabb problémákat kell megoldanunk 

-

- Hirdetés -

Julien Moncet, a Hyundai Motorsport csapatigazgató-helyettese nem volt boldog amiatt, amit Új-Zélandon látott csapatától.  

A Hyundai megbízhatósági és tempóhiánnyal is küzdött Új-Zélandon, ezért ezen problémák megoldását sürgeti Julien Moncet. 

- Hirdetés -

“Eléggé frusztráló versenyünk volt Új-Zélandon, ahol egyértelműen nem olyan eredményt értünk el – mondta a Hyundai Motorsport csapatigazgató-helyettese a WRC.com oldalnak. – Túl sok problémánk volt és küzdöttünk a tempóval is. Komolyan elemeznünk kell minden probléma okát, és meg kell oldanunk a következő versenyre. Még nem adtuk fel a szezont, és jó hír, hogy mindhárom autónk célba ért.” 

A Hyundai versenyzői, Ott Tanak, Thierry Neuville, Oliver Solberg sorrendben a harmadik, negyedik és ötödik helyen zártak Új-Zélandon. 

- Hirdetés -
- Hirdetés -

A Hyundai két versennyel a szezon vége előtt 81 pontos hátránnyal áll a Toyota mögött a gyártók bajnokságában, így a japán gyártó már Spanyolországban megszerezheti a vb címet, azt követően, hogy Kalle Rovanpera már világbajnok lett Új-Zélandon a Toyotával. 

A koreai gyártó Ott Tanakot, Thierry Neuville-t és Dani Sordot indítja Spanyolországban, azonban Új-Zéland után bejelentették, hogy Oliver Solberggel nem hosszabbítanak a következő szezonra. 

Friss