2024. május 05. 02:12

KezdőlapWRCBreen: Néha kegyetlen sport a rally 

Breen: Néha kegyetlen sport a rally 

-

Craig Breen érzi, hogy hullámvölgyben van, amin az M-Sport versenyzője szeretne változtatni, de olykor a szerencse sem felé billen. 

Craig Breen a júniusi Szardínia Rallyn megszerzett második hely után komoly hullámvölgybe került, aminek eredményeként Kenyában a hatodik, Görögországban az ötödik, lett, azonban Észtországban, Belgiumban és Új-Zélandon még pontot sem tudott szerezni és a Finn Rallyn is csak a Power Stage-n tudott második idejével négyet gyűjteni. 

Az M-Sport ír versenyzője tudja, hogy komoly hullámvölgybe került, amiben sokszor a szerencse sem az ő oldalára állt. 

“Ez a sport néha nagyon kegyetlen tud lenni, és könnyen egy ördögi körbe lehet kerülni – mondta Breen a Belfast Telegraph-nak. – Mindig a legjobb formámat próbálom nyújtani, igaz ez a többi versenyzőre is elmondható. Továbbra sem adom fel és azon leszek, hogy sokkal jobb eredményeket érjek el. Ismerem a saját céljaim és ismerem a csapatét is. Nem szeretnék az eredménylista alján szerepelni, minden alkalommal a többi versenyzővel igyekszem csatázni.” 

Craig Breen bár érvényes szerződéssel rendelkezik 2023-ra is az M-Sportnál, azonban ettől a csapat a pletykák szerint szeretne eltekinteni, és ez akár már a Spanyol Rally után bekövetkezhet. Sokan tudni vélik, hogy nem hiába, hogy az ír versenyző navigátora, Paul Nagle már a Spanyol Rally után szögre akasztja sisakját. 

Friss