2024. március 28. 21:29

KezdőlapWRCVéget ért Ingram idei szezonja 

Véget ért Ingram idei szezonja 

-

Chris Ingram bízott benne, hogy a görög baleset ellenére is tudja folytatni az idei szereplést a WRC2 junior bajnokságban, azonban ez végül nem sikerül a korábbi Európa-bajnok számára. 

Chris Ingram a görög Acropolis Rallyn esett le egy domboldalon, a balesetben pedig a brit versenyző karja is megsérült. A 2019-es Európa-bajnok bár bízott benne, hogy folytatni tudja az idei szezont, azonban ez nem sikerül. 

“Sajnos a kezem még nem jött rendbe teljesen, valamint az autójavítás számlája is igen magas lett, így véget ért az idei szezonom – mondta Chris Ingram a Rally Világbajnokság hivatalos oldalának. – Mostantól 2023-ra készülök. Sajnos a karomban elszakadtak a szalagok, ez várhatóan még egy hónap, mire rendbe jön. Sajnos a szponzorok támogatása csak a versenyzésre elegendő, ezért a biztosítás ellenére is komoly összegbe kerül az autó javítása. Az ilyen kockázatokat azonban vállalni kell, ha vb szinten szeretnél versenyezni.” 

A WRC2 junior bajnokságban Emil Lindholmot Chris Ingram 16 pont hátránnyal követi, míg a harmadik helyen Nikolay Gryazin 29 pontos hátránnyal áll. 

Ingram
Fotó: Dirtfish

Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss