2022. december 01. 17:08
KezdőlapWRCPajari: Ilyen lehetőség nem mindenkinek adódik 

Pajari: Ilyen lehetőség nem mindenkinek adódik 

-

- Hirdetés -

Sami Pajari tavaly világbajnok tudott lenni a JWRC-ben, idén azonban csak a harmadik helyen zárt, azonban a szezon így nagyszerűen zárul számára. 

Sami Pajari rajthoz állhat a Japán Rallyn, ami a nagy távolság, a logisztika és a hatalmas költségek miatt csak keveseknek adatik meg. 

- Hirdetés -

“Hihetetlen lehetőséget jelent számunkra, hogy elindulhatunk a Japán Rallyn, köszönet ezért a támogatóinknak és mindenkinek, aki segített ezt elérni – mondta Sami Pajari a Rally Világbajnokság hivatalos oldalának. – Ez egy nagyon távoli verseny, melyen már az időeltolódást kezelni is kihívás lesz egy futam során, de nagyon örülök, hogy megismerhetem a verseny szakaszait is. Ennél jobb lezárása a szezonnak nem is lehetne. Így igazán jól jön az a két nap, melyet a Skodával tesztelhettünk aszfalton a Spanyol Rallyra készülve, mert eddig csak murván vezethettem az autót. A célunk az Japánban, hogy kaland nélkül gyűjtsünk versenykilométereket egy nagyszerű autóval nagyszerű utakon.” 

A 20 éves versenyző idén a finn Riihimäki-Rallin R5-ös Forddal, Szardínián, Finnországban Skodával állt rajthoz, a hétvégén pedig Spanyolországban is indul a cseh autóval. 

Friss