2024. április 25. 13:52

KezdőlapWRCOtt Tanak az M-Sportnál? Millener reagált a felvetésre 

Ott Tanak az M-Sportnál? Millener reagált a felvetésre 

-

Továbbra sem lehet tudni, hogy Ott Tanak mit fog csinálni 2023-ban. Az egyik lehetőség, hogy az M-Sport versenyzője lesz ismét, azonban Richard Millener csapatvezető szerint ez nem igazán fog megtörténni. 

Hetek óta szóba került, hogy Ott Tanak esetlegesen az M-Sporthoz igazol 2023-ra, holott az észt versenyző távozása a Hyundaitól csak a Spanyol Rallyt követően lett nyilvános. 

Az M-Sport csapatvezetője, Richard Millener korábban valóban azt mondta, hogy a csapatnak egy olyan versenyzőre lenne szüksége, aki képes vb címért harcolni, amire a 2019-es világbajnok valóban képes lenne a Ford Puma Rally1-gyel. 

Most azonban a csapatfőnök újra nyilatkozott Ott Tanak érkezésével kapcsolatban. 

“Reálisan nézve igen drága lehetőség Ott Tanak szerződtetése – mondta az M-Sport csapatfőnöke a Rallit.fi oldalnak. – Nagyon jó lenne, ha Ott csatlakozna hozzánk, de ezt nagyon nehéz megvalósítani. Jó lenne számára egy olyan csapatba igazolni, mely nem tudja számára olyan szinten garantálni a jövőt, mint egy valódi gyári csapat? Erre nyilván csak Ott tud válaszolni. Van még idő a szerződtetésére, de igen nehéz lenne a megfelelő költségvetést előteremteni.” 

A pletykák összehozták már Tanakot a Toyotával is az M-Sport mellett, az észt világbajnok pedig karrierjének szüneteltetéséről is beszélt már.

Friss