2024. március 29. 10:04

KezdőlapWRCBreen magabiztosan várja a debütálást Fultonnal 

Breen magabiztosan várja a debütálást Fultonnal 

-

A Spanyol Rallyn Craig Breen korábbi navigátora Paul Nagle az utolsó WRC futamát teljesítette, Japánban pedig már James Fulton fogja a Ford Pumában olvasni az itinert. Az ír versenyző magabiztosan várja a debütáló versenyt. 

“Ez valami új, valami más dolog kezdete lesz – mondta Craig Breen a WRC hivatalos oldalának. – Nem vagyok benne biztos, hogy könnyű lesz Pault elfelejteni, de James-el már a pályabejárás során igyekszünk összeszokni. Paul Nagle velünk lesz Japánban is, de ez teljesen más lesz. Biztosan furcsa lesz egy másik hangot megszokni az autóban. Mindenesetre teljesen megbízok James tudásában. Igyekeztünk együtt felkészülni és nincs olyan dolog, ami miatt aggódnom kellene.” 

Paul Nagle kész segíteni Fultonnak Japánban, ha azt szeretné a brit navigátor. 

“James Fulton teljesen készen áll az első versenyre. Pár tanácsot még adok neki Japánban, és készen vagyok segíteni neki, ha szeretné. Kicsit számomra is furcsa lesz, hogy egy versenyen nem lesz itiner a kezemben és nem kell egyfolytában az órámat nézni.” 


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss