2024. április 25. 21:24

KezdőlapWRCMillener: Egy hónapunk van, hogy döntsünk a versenyzőinkről 

Millener: Egy hónapunk van, hogy döntsünk a versenyzőinkről 

-

Richard Millener, az M-Sport csapatvezetője elárulta, hogy Gus Greensmith, Pierre-Louis Loubet, Ott Tanak és Sébastien Loeb jövője is elképzelhető az M-Sportnál, azonban december közepéig van idejük a tárgyalásokra. 

“A Monte-Carlo Rally nevezési határideje december 16-án jár le, így addig van lehetőségünk tárgyalni a versenyzőkkel – mondta Richard Millener, az M-Sport csapatfőnöke a WRC hivatalos oldalának. – Van még nagyjából egy hónapunk a tárgyalásokra. Nagyon sok lehetőséggel számolunk a jövő évi felállást illetően.” 

Millener elárulta, hogy Gus Greensmith és Pierre-Louis Loubet mellett Sébastien Loebbel és Ott Tanakkal is folynak a tárgyalások, ugyanakkor Adrien Fourmaux-t nem említette. 

“Gus és Pierre-Louis is sikeres szezont zárt idén, szeretnénk velük folytatni a munkát a jövőben is. Sok versenyzővel beszélünk, köztük Ott Tanakkal és Sébastien Loebbel is. Bízunk benne, hogy jövőre versenyképes csapatunk lesz. A Sebbel való együttműködés minden esetben az év csúcspontja volt, különleges pillanat volt a Monte megnyerése.” 

Amíg Loeb csak részmunkaidőben szeretne versenyezni 2023-ban, addig Tanak teljes szezonban gondolkozik. 

Elterjedt egy pletyka egy negyedik csapatról is a Monster támogatásával, ahol Tanak és Oliver Solberg indulhatna Ford Pumával. 

Fotó: M-Sport

Friss