2024. március 28. 17:08

KezdőlapWRCBreen: A Hyundai csapatával újra a sikeres útra térhetek 

Breen: A Hyundai csapatával újra a sikeres útra térhetek 

-

Craig Breen 2023-ban visszatér a Hyundai Motorsport csapatához az M-Sporttól, ahol bízik benne, hogy hasonlóan sikeres lehet, mint korábban. 

“Elsőre talán úgy tűnhet, hogy a részmunkaidős szerződés visszalépés lenne a karrieremben – mondta Craig Breen az ír Belfast Telegraph oldalnak. – Az idei teljes szezont felölelő program nem úgy sikerült, ahogy elterveztük. A kívánt eredmények elérése túl nehéznek bizonyult, ezért változtatnom kell a versenyek megközelítésén. A Hyundaihoz való visszatérés egy jó lehetőség, hogy újra kezdhessem és ismét a sikeres útra lépjek, miközben ismerős emberekkel dolgozok.” 

Breen jövőre Dani Sordoval felváltva vezetheti a Hyundai Motorsport harmadik i20 N Rally1-es autóját. Az ír versenyző várhatóan hat versenyen indulhat a Svéd Rallyval kezdve, míg a spanyol versenyző a Montén kezdi hét futamos programját. Egyelőre az első versenyek a biztosak, a többi később dől el. 

“Nekem mindegy, hogy milyen versenyeken indulhatok. Biztos vagyok benne, hogy a csapat bölcs döntést hoz arról, hogy ki hol indulhat. Sok olyan verseny van, ahol már nagyobb tapasztalatot tudtam szerezni korábban. Jövőre szeretném felhasználni a tapasztalataimat és jó eredményeket szállítani a csapatnak. Nincsenek nagy céljaim, szeretném élvezni a versenyzést és újra versenyképes szeretnék lenni.” 

Az ír versenyző 2022-ben az M-Sport pilótájaként második lett Szardínián és harmadik a Montén, azonban az év második felének sok problémája után csak hetedik lett a bajnokságban.

Fotó: M-Sport

Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss