2024. április 29. 15:06

KezdőlapWRCMeeke folytatja a Breen által megkezdett munkát

Meeke folytatja a Breen által megkezdett munkát

-

Kris Meeke folytathatja a Craig Breen által megkezdett munkát a Hyundai portugál csapatában és rajthoz áll a Portugál Rallyn is. 

Craig Breen idén a portugál nemzeti bajnoki címért is harcolt volna a Hyundai portugál csapatával, az ír versenyző rajthoz állt a Fafe Rallyn, mely a nyitó forduló volt Portugáliában, majd a legutolsó versenye az Algarve Rally volt. 

Breen tragikus tesztbalesete után a Team Hyundai Portugal csapata pedig az északír Kris Meeke-et kérte fel, hogy folytassa a Breen által megkezdett munkát. 

“Nem volt könnyű meghozni a döntést és elfogadni a felkérést – mondta Kris Meeke. – Szerettem volna visszatérni a versenyzéshez, de át kellett gondolnom, hogy Craig mit tenne. Azt hiszem, hogy ő is azt mondta volna, hogy fogadjam el a lehetőséget. Végül igent mondtam és úgy fogok vezetni, ahogy Craig is tette volna: mindig a győzelmet célzom meg és közben igyekszem élvezni a versenyzést.” 

Kris Meeke rajthoz áll a Portugál Rally WRC futamon is a Rally2-es Hyundaijal, csapattársa a portugál Hyundai csapatnál Ricardo Teodosio lesz.

Friss