2024. március 29. 14:05

KezdőlapWRCJames Fulton Kris Meeke oldalán tér vissza

James Fulton Kris Meeke oldalán tér vissza

-

Kris Meeke folytatja Craig Breen munkáját a portugál Hyundai csapatban, és az északír pilóta rajthoz áll a Portugál Rallyn is, oldalán pedig James Fulton, a néhai ír pilóta navigátora lesz. 

James Fulton idén Craig Breen versenyein navigált volna, és a tragikus horvát tesztbaleset során is együtt ültek a Hyundai i20 N Rally1-ben. 

A 33 éves ír pilóta halála után Kris Meeke folytatja Craig Breen programját a portugál Hyundai csapatban, ahol a hétvégén már győzelemmel emlékezett meg korábbi citroenes csapattársáról a portugál bajnokság harmadik versenyén Ola Floene navigálásával. 

Az ugyancsak korábban kiderült, hogy Meeke elindul a Portugál Rallyn is, és az északír versenyző mellett tér vissza a navigáláshoz James Fulton. 

“Nagyon nehéz időszak van mögöttem, de most már úgy érzem, készen állok visszatérni a versenyzéshez – mondta James Fulton. – Nem volt könnyű döntés, de beszéltem a családommal és Craig családjával is, és úgy éreztük, hogy Craig szeretné, ha folytatnám a munkát. Breennel kezdtük el ezt a munkát és úgy érzem, hogy a munka folytatásával megtisztelem emlékét.” 

Kris Meeke minden versenyén Fulton foglal helyet a jobb1-ben az idei szezon során. 


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss