2024. április 18. 14:06

KezdőlapWRCKét magyar páros a Szardínia Rallyn

Két magyar páros a Szardínia Rallyn

-

A Rally Világbajnokság hatodik idei versenyére 74 nevezés érkezett, köztük két magyar párosé, kilencen pedig Rally1-es autóval állnak rajthoz. 

A Szardínia Rallyt június 1-4. között rendezik a Rally Világbajnokság hatodik versenyeként. A murvás versenyre, melyen egy 50 km-es gyorsasági is vár majd a mezőnyre, 74 páros nevezett. 

Kilenc versenyző Rally1-es autóval indul, a Toyotát Sébastien Ogier, Elfyn Evans, Kalle Rovanpera és Takamoto Katsuta, a Hyundait Thierry Neuville, Esapekka Lappi és Dani Sordo, míg az M-Sportot Ott Tanak és Pierre-Louis Loubet képviseli. 

A WRC2-ben 38 páros áll rajthoz, köztük Herczig Norberttel és Ferencz Ramónnal a Horvát Rallyn a nyolcadik helyen zártak a WRC2-ben és negyedikek lettek a Challenger kategóriában, ahol 33 páros indul az olasz versenyen. 

A Masters Cup kategóriába nyolc nevezés érkezett, köztük László Zoltáné és Zsiros Gáboré, akik a Montén negyedik helyezéssel kezdtek, majd Horvátországban már dobogóra álltak. 

Herczigék és Lászlóék is rajthoz állnak a Portugál Rallyn is. 


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss