2024. április 15. 04:37

KezdőlapWRCA fél WRC-szezon ellenére sem fog Jonne Halttunen jövőre unatkozni

A fél WRC-szezon ellenére sem fog Jonne Halttunen jövőre unatkozni

-

Kalle Rovanpera és Jonne Halttunen 2024-ben ugyan csak részmunkaidőben fog versenyezni a WRC-ben, a kétszeres rally világbajnok páros nem fog unatkozni. 

Kalle Rovanpera jövőre szeretne egy kis időt szánni a pihenésre, ezért csak részmunkaidőben áll rajthoz a WRC-ben. Mint azt korábban a 23 éves pilóta elmondta a pihenés mellett szeretne azért más szakágak versenyeit is kipróbálni, így jövőre is szeretne drift futamokon indulni. 

Rovanpera bővebben kifejtette, miért döntött fél WRC-szezon mellett

Azonban navigátora, Jonne Halttunen sem fog otthon üldögélni. 

“Nagyon örülök, hogy jövőre egy kis időm lesz a pihenésre, mert egy teljes WRC szezon nagyon megterhelő, gyakorlatilag két hétig készülünk egy versenyre, ami mellett még PR programokon is részt veszünk – mondta Jonne Halttunen. – Jövőre végre kicsit magamra is időt szánni, de szeretném kipróbálni a TV-s kommentátori munkát is. Emellett nagyon érdekelne egy GT autónak a kipróbálása is.” 

Jövőre várhatóan Svédországban indul első WRC versenyén a világbajnok páros.


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss