2024. április 28. 21:14

KezdőlapWRCA lakását is megmutatta Oliver Solberg - érdekes részleteket is felfedett

A lakását is megmutatta Oliver Solberg – érdekes részleteket is felfedett

-

A családi múzeum után a lakásában is körbevezetett minket Oliver Solberg. A közel 200 éves ház rejteget néhány különlegességet.

Rögtön a videó elején az egyik legérdekesebb részbe, a fürdőszobába kalauzol az ifjabbik Solberg. Itt már a fekete márványburkolat sem hétköznapi, a versenyző azonban az elektromosan felhajtható fedelű vécére a legbüszkébb.

A konyha és a nappali nem rejt hasonló meglepetést, viszont kiderült, hogy Oliver szeret főzni, de ez a hobbi természetesen csak az autósport után következhet. Bonyolult dologra azért ne számítsunk, épp valamiféle hamburger készül a konyhában.

A nappali ékei a trófeák, az idei év legszebbjei kerültek a polcokra. A hangulatot a mikiegeres kép oldja, de erről nem árult el többet a versenyző. A svéd-finn rivalizálást viszont jól jelzi, hogy a Finn Rallyn elért kategóriagyőzelemért kapott tálon a szalvétákat tartja…

Az emeleten egyenesen a játékszobába vezet a lépcső. Itt két szimulátor is helyet kapott és a jelek szerint ezek folyamatosan használatban is vannak. A játékszobából nyílik a hálószoba, amihez külön fürdő dukál. Az ágyból egynesen a tóra látni, az ágy mellett pedig egy egészen furcsa kiegészítő: fürdőkád, amelybe a tetőbe épített csapból folyik a víz.

Oliver Solberg megmutatta a családi rally-múzeum kincseit

Friss