2024. április 27. 23:54

KezdőlapWRCOliver Solbergnek tetszettek a vele kapcsolatos pletykák, de már régóta tudta, hogy...

Oliver Solbergnek tetszettek a vele kapcsolatos pletykák, de már régóta tudta, hogy mit fog 2024-ben csinálni

-

Oliver Solbergről nagyon sok pletyka megjelent 2023 végén, azonban a svéd versenyző nagyrészükön csak jót mosolygott. 

A 2023-as WRC szezon vége felé közeledve egyre több pletyka jelent meg Oliver Solbergről, szóba hozták az M-Sporttal és a Hyundaijal is, miközben ő már nagyon jól tudta, hogy mit fog csinálni 2024-ben. 

“Valóban sok hír megjelent rólam és mindet igyekeztem is elolvasni – mondta Oliver Solberg a norvég Parc ferme oldalnak. – Jó volt látni, hogy mennyit spekulálnak velem kapcsolatban az emberek, néha már úgy tűnt, hogy sokkal jobban tudják a jövőmet, mint én magam. Tetszettek a pletykák. Senki sem számított arra, hogy 2024-ben is a WRC2-ben fogok indulni. Én viszont nagyon elégedett vagyok azzal, hogy a gyári Skodával tudok versenyezni. Már viszonylag régen ajánlatot kaptam a Skodától, én pedig nagyon örültem ennek a lehetőségnek. A Monsterrel és a Skodával nagy dolgokat tudunk majd elérni.” 

Solberg aláírt a Skodához

Solberg azonban tárgyalt Rally1-es lehetőségről is. 

“Nyilván érdekelt, hogy milyen lehetőségek vannak, ezért tárgyaltunk Rally1-es autóról is a csapatokkal, de igazából egyik csapattal sem sikerült konkrét dolgokban megegyezni. A 2024-es programmal pedig hűséges maradtam a szponzoraimhoz, nem estem pánikba, hogy nem ülhetek Rally1-es autóba. Úgy gondolom hamarosan úgy is eljön az én időm, mert a Rally1-es versenyzők többsége már 35 év körül van.” 

Friss