2024. május 03. 01:58

KezdőlapWRCOgier: Le a kalappal Neuville Montén nyújtott teljesítménye előtt

Ogier: Le a kalappal Neuville Montén nyújtott teljesítménye előtt

-

Sébastien Ogier szerint Thierry Neuville teljesen megérdemelten nyerte meg a Montét. A francia versenyző nagyon élvezte a csatát belga riválisával. 

A Monte elejétől kezdve Elfyn Evans, Thierry Neuville és Sébastien Ogier csatázott az első helyért, majd szombaton délután Evans autójának hibrid rendszerének problémája után a belga és francia versenyző folytatta a csatát, amiből végül Neuville került ki győztesen. 

“Le a kalappal Neuville teljesítménye előtt, nagyszerűen vezetett és megérdemelten szerezte meg a győzelmet – mondta Sébastien Ogier a WRC hivatalos oldalának. – Folyamatosan kis különbségek voltak a verseny alatt, végül azonban Neuville oldalára billent a mérleg nyelve. Nagyon jó küzdelem volt és a szurkolók biztosan nagyon élvezték.” 

Nem sokon múlt, hogy Ogier ne induljon a Montén

Ogier 10. alkalommal nyerhette volna meg a Montét, de végül a második hellyel sem elégedetlen. 

“Továbbra is az egyedüli versenyző vagyok, aki kilencszer tudott a Montén nyerni. Büszke vagyok az idei vezetésemre, a második hely még mindig egy jó eredmény. Nagyon különleges ez a verseny számomra, nagyon szeretem és mindig különleges hangulatot teremtenek a szurkolók.” 

Friss