2024. április 29. 02:33

KezdőlapWRCNem Richard Millener fogja vezetni az M-Sport csapatát Svédországban?

Nem Richard Millener fogja vezetni az M-Sport csapatát Svédországban?

-

Nagy valószínűséggel nem Richard Millener fogja irányítani az M-Sport csapatát a Svéd Rallyn, ennek okáról még a Monte-Carlo Rallyn beszélt. 

Richard Millener nagy valószínűséggel nem utazik el Svédországba, miután éppen a WRC idei második versenyének idejére várják feleségével, Anna Louis Rudd-dal második gyermeküket. 

“A számítások alapján éppen a Svéd Rally idején születhet meg kisfiúnk – árulta el Richard Millener a Monte-Carlo Rally idején. – Erről már tájékoztattam is Malcolm Wilsont.” 

Amennyiben valóban nem tud ott lenni Svédországban Millener, úgy Malcolm Wilson, az M-Sport ügyvezetőigazgatója veheti át feladatát. 

100 méterrel lesz hosszabb a Svéd Rally a minimum távnál

Az M-Sport csapatát a WRC idei második versenyén is Adrien Fourmaux és Grégoire Munster fogja erősíteni.  

A francia versenyző korábban csak háromszor indult a havas versenyen, 2019-ben 45. helyen zárt Ford Fiesta R2T-vel, egy évvel később már Rally2-es Forddal a WRC2 negyedik és abszolút 18. helyen zárt, míg 2022-ben műszaki hiba miatt kiesett a Rally1-es Pumával. 

A luxemburgi versenyző 2023-ban indult először Svédországban és a Rally3-as Forddal a JWRC negyedik és abszolút 26. helyen ért célba. 

Friss