2024. április 16. 12:55

KezdőlapWRCMikkelsen olasz versenyen készül a Horvát Rallyra

Mikkelsen olasz versenyen készül a Horvát Rallyra

-

Andreas Mikkelsen idei első versenyén, a Montén sokat panaszkodott arra, hogy nem ismeri eléggé a Rally1-es Hyundait, ezért nem tud igazán gyors lenni. A norvég pilóta a Horvát Rally előtt egy olasz versenyen ismerkedhet tovább a hibrid autóval. 

Andreas Mikkelsen harmadik versenyzőként idén visszatért a Hyundai Motorsporthoz, azonban tempója elmaradt a Rally1-es autóval nagyobb tapasztalattal rendelkező versenyzőktől és csupán a hatodik helyen zárt a Montén. 

68 páros nevezett a Horvát Rallyra – egy magyar duónak szurkolhatunk

A kétszeres WRC2 világbajnok versenyző a futam alatt és után is többször arról beszélt, hogy nem tudott elég gyors lenni az autóval, a szezon előtti teszt ellenére, még ismerkednie kellett a hibrid járművel. 

A norvég versenyző legközelebb a Horvát Rallyn áll rajthoz, előtte pedig a hibrid Hyundaijal elindul a Piemonte Rallyn is, mely az olasz bajnokság második versenye lesz. 

Az olasz versenyt a Rally Hungary-vel egy időben rendezik. 


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss