back to top
2024. augusztus 24. 08:50

KezdőlapWRCOgier: Készen állok a Lett Rally kihívásaira

Ogier: Készen állok a Lett Rally kihívásaira

-

Sébastien Ogier sikeresen felépült a lengyelországi balesetéből és kíváncsian várja, hogy megbirkózzon a Lett Rally kihívásaival. 

Sébastien Ogier balesetet szenvedett a Lengyel Rally pályabejárásán és sérülés miatt végül nem tudott megharcolni harmadik győzelméért, helyette pedig Kalle Rovanperának kellett az utolsó pillanatban beugrania és végül szinte semmilyen felkészülés nélkül nyerni tudott. 

A nyolcszoros rally világbajnok azonban a Lett Rallyn már készen áll a versenyzésre, és szeretne jól teljesíteni. 

10 Rally1-es, 24 Rally2-es autó a Lett Rallyn

„Elég szerencsétlen volt, ami a lengyelországi felkészülésünk során történt – mondta Sébastien Ogier. – Egy kis pihenő és az orvosi csapatom jó segítsége után elég gyorsan felépülhettem, és alig várom, hogy újra rallyautóba ülhessek Lettországban. Általában szeretem az új ralik kihívását, és ez az egyik oka annak, hogy ezt a versenyt felvettük a programunkba. A célunk, hogy Lengyelország kiesése után gyorsan megtaláljuk a nagyon nagy sebességű utakon való jó érzést, mindig izgatott vagyok az új kihívások előtt, meglátjuk, mit tehetünk a hétvégén.” 

Lettország teljesen új verseny a WRC-naptárban. 

A Lett Rallyn 20 gyorsasági szakasz vár a mezőnyre, akik 20 fok körüli hőmérséklet és száraz körülmények között versenyezhetnek majd.

Friss