2024. április 19. 12:53

KezdőlapERCCsomós Mixi köszöni a szurkolást

Csomós Mixi köszöni a szurkolást

-

Rengetegen szurkoltak a Csomós Mixi, Nagy Attila párosnak idei első rally Európa-bajnoki futamukon, a Fafe Rallyn. Mixiék a saját Facebook csatornájukon közzétett videóban köszönték meg mindenkinek a támogatást. 

Érdemes végignézni a videót, mert az utolsó pillanatokban olyan dolog történik, ami nagyon ritka, Csomós Mixi elmosolyodik!

A magyar páros szereplése mindenkit meglepett, az első napon még a verseny feladását is fontolgatták, de szerencsére nem így tettek, másnap a száraz körülmények között gyorsasági szakaszt is tudtak nyerni és végül a 10. helyre tornázták fel magukat, amivel a Rallycafe.hu cikke szerint történelmet írtak.

A jövő hétvégi Azori-szigetek Rallyt kihagyják, legközelebb a Kanári-szigetek Rallyn találkozhatunk velük.

A szezonnyitó rally Európa-bajnoki futam másik magyar érdekeltségű párosa Herczig Norbert és Igor Bacigal, sajnos az utolsó gyorsasági előtt kiestek, amiről a sofőr úgy nyilatkozott, hogy „Nem tudom visszaadni szavakban, mennyire nehéz volt.”

Az abszolút hetedik helyről estek ki, ami Tempestini hibája után akár a hatodik is lehetett volna, amivel az első idei magyar Eb-pontokat szerezhették volna.

Jó hír viszont, hogy Herczig jövő héten ott lesz az Azori-szigetek Rally, az Európa-bajnokság második futamán, így hamar szépíthet.

Sőt, nem csak egy, hanem két Herczignek is szurkolhatunk, hiszen Herczig Patrik, Bán Viktor navigálásával egy Renault Clio Rally5-tel vág neki az Eb-n a Toksport által üzemeltetett Clio Trophynak.

Az Azori-szigetek Rally nevezési listája itt található.


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss