2024. április 20. 00:42

KezdőlapERCKomfort zónán kívül - Csomós Mixiék a Liepaja Rallyn (videó) 

Komfort zónán kívül – Csomós Mixiék a Liepaja Rallyn (videó) 

-

Csomós Miklós és Nagy Attila szeretett volna a top ötben zárni a Rally Európa-bajnokság lett versenyén, azonban ez egy defekt miatt nem sikerült. Azonban a 11. helyhez is ki kellett lépniük a komfort zónájuk határán. 

Nagyon komoly tempóval kezdett Csomós Mixi és Nagy Attila a Liepaja Rallyn, hiszen az első szakaszon csupán kilenc tizeddel maradtak el a legjobb eredményt elérő Martins Seskstől. 

A következő szakaszon azonban egy túlcsúszás miatt defektet szedtek össze, amivel csaknem egy percet vesztettek. Ez meg is pecsételte sorsukat és el kellett köszönniük a kitűzött céltól, a legjobb ötben való zárástól. 

A páros azonban később sem adta fel és tesztelte saját maga és autója határait, amivel végül az első napot a 15. helyen, a versenyt pedig végül a 11. helyen zárták. 

A HUMDA Academy versenyzőiről külön film is készült Lettországban, az R-SECTOR pedig egészen a szerdai teszttől a verseny végéig megörökítette Mixiék futamát. 


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss