2024. március 29. 15:43

KezdőlapERCHerczig Norbert fantasztikusan kezdett Rómában 

Herczig Norbert fantasztikusan kezdett Rómában 

-

Lezajlott a Róma Rally szabadedzése, melyen Herczig Norbert az előkelő hatodik helyet szerezte meg Czakó Janek navigálásával, a legjobb időt Andrea Crugnola érte el. 

Egy 4,02 km-es szakaszon rendezték meg a Rally Európa-bajnokság hatodik futamának, a Róma Rallynak a szabadedzését, melyen kétszer mehettek az Eb értékelésbe számító Rally2-es vagy R5-ös autóval induló versenyzők. 

Herczig Norbert az olasz versenyen Czakó Janek navigálásával áll rajthoz és az első futás során 2:13,781 perces eredményt ért el, majd másodjára csaknem két másodpercet javított és 2:11,943 perc alatt ért célba, amivel a hatodik helyen zárt. 

A legjobb idő a pálya első teljesítése során még Giandomenico Basso nevéhez fűződött 2:11,768 perces eredménnyel, másodjára azonban Andrea Crugnola volt már a leggyorsabb 2:10,282-es eredményt elérve. 

Basso ugyancsak tudott javítani első idején, azonban végül 304 ezreddel elmaradt honfitársa mögött, ugyanakkor 63 századdal gyorsabb volt a harmadik időt futó Fabio Andolfinál. 

Az MRF Team csapatából Martins Sesks volt a leggyorsabb, aki 457 ezreddel követte Andolfit, míg csapattársait, Efrén Llarenát 208 ezreddel, Hercziget pedig 27 századdal előzte meg. 

A Róma Rallyn hamarosan már a kvalifikáció következik, majd a shakedown-nal, valamint Csomós Miklóssal, László Martinnal és Herczig Patrikkal zárul a délelőtti program. Este pedig egy szuperspeciál szakasszal a verseny fő része is elkezdődik.


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss