2024. április 27. 00:03

KezdőlapF1Hamilton szerelmes lett, a többiek félmeztelenül pózolnak - így nyaral az F1-es...

Hamilton szerelmes lett, a többiek félmeztelenül pózolnak – így nyaral az F1-es mezőny

-

Lewis Hamilton beutazza Afrikát, miközben társainak többsége hajón vagy tengerparton pihen. Na persze nem Valtteri Bottas, aki barátnőjével igazán aktívan tölti a szabadságát.

A csapatok gyára két hétre majdnem teljesen bezár, a csapatagok pedig elmennek nyaralni. De természetesen nemcsak ők élvezik a szünetet, hanem a pilóták is, és mivel a legtöbbjük aktívan jelen van a közösségi médiában, azt is láthatjuk, hogy mivel foglalatoskodnak. Nézzük!

Lewis Hamilton, a Mercedes sztárja az aktuális MotoGP-világbajnok Fabio Quartararóval lovagolta meg a hullámokat a szörfdeszka és a wakeboard keverékén egy kicsit a nyári pihenő elején, majd Afrika felé vette az irányt. „Ezen a nyáron Afrikában utazgatok a legközelebbi barátaimmal. Olyan sokat tanulok a gyökereimről és az elképesztő kultúrájáról ennek a kontinensnek, amely annyit adott a világnak” – írta Hamilton az Instagramon, majd megosztott egy lejátszási listát, amelyet kifejezetten az afrikai túrájára állított össze.

Hamilton Namíbiában

A gorillákkal, majmokkal és helyi lakosokkal fotózkodó hétszeres világbajnok egy másik posztban leírta: „Az idén olyasmivel töltöm a nyári szünetemet, amit már évek óta meg akartam tenni. Végre felkutatom a gyökereimet Afrikán keresztül, és srácok, semmit nem mondok azzal, hogy ez az utazás meghatározó élmény. Az életemet megváltoztató újrakezdés. Úgy érzem, új nézőpontból tudom szemlélni az életet, még jobban imádom az állatokat, és még közelebb kerültek a testvéreimhez, akikkel osztozom ezen a különleges úton.”

„Akármerre nézek, minden irányból annyi szép dolog vesz körül. Úgy érzem, újra egyensúlyba kerültem és békére leltem. Az első úticélom Namíbia volt, az egyik legcsodálatosabb hely, amit valaha a saját szememmel láttam. A szavak és a képek nem adják át. A hőlégballonos út szürreális volt, és az oldalunkra kellett leszállnunk, amit soha nem fogok elfelejteni. El sem tudnék képzelni jobb helyet, ahol tölthetném a szabadságomat. Mindenkinek fényt és békét küldök, irány a következő úticél!.”

Ezután Ruanda felé vette az irányt, ahonnan a következőt posztolta:

„Hogyan írjunk le egy olyan élményt, amitől nem jutsz szóhoz? A második megállóm Ruanda volt. A gyönyörű ruandai emberek mosollyal és zenével fogadtak. Ez az út igazán megmutatta, hogy mennyire sokszínű és gazdag itt a kultúra. Gyönyörű zöldellő mezőkön át túráztunk, ahol gyerekek énekeltek nekünk, majd felmentünk egy vulkánra, ahol gorillákkal találkoztunk. Micsoda látvány volt nézni őket a természetes élőhelyükön nyugodtan, a körülöttük élő közösség által védve. Ez az a hely, ahol lenniük kell, a saját otthonukban, szabadon és békésen élve az életüket. Mélyreható és igazán megindító élmény volt. Szerelmes vagyok ebbe az országba. Köszönjük, hogy fogadtatok minket, alig várom, hogy visszatérjek.”

Hamilton Ruandában

Míg a hétszeres világbajnok Afrikában tölti az idejét, a mezőny néhány tagja szokványosabb nyaralást választott. Ennek alighanem sok hölgy rajongó is örül, hiszen Charles Leclerc és a többiek félmeztelen fotókkal árasztották el a közösségi médiát. A Ferrari monacói versenyzője Korzikán kezdte a pihenést, de hamarosan már ismét a versenyzésen járt az esze. „Még két hét, mielőtt visszaülök az autóba. Máris hiányzik a versenyzés, készen állok!” – írta a posztjához, amelyben az edzőteremből töltött fel képeket.

Hasonló kikapcsolódást választott Carlos Sainz, a Ferrari másik pilótája is. A spanyol versenyző golfozással kezdett, majd wakeboardozott. A félmeztelen képek tőle sem maradhattak, el, az alábbi poszthoz azt írta: „Szabadnapok a barátokkal, de mindig aktív vagyok!”

Persze, nem mindenkinél a strandolásról és fürdőzésről szóltak az elmúlt napok, Lando Norris és barátnője például egy éves évfordulójukat ünnepelték, Fernando Alonso pedig amellett, hogy a Servus TV-nél F1-es riporterként dolgozó párjával nyaralt, egy kis gokartozást is beiktatott a szünidőbe. Valtteri Bottas és barátnője eközben amellett, hogy közösen kerékpároztak, Wyomingban quadoztak. Az alábbiakban ezt, és a mezőny többi tagjának nyaralós posztjait is megnézhetik.

 

George Russell a jelek szerint az egész nyarat félmeztelenül tölti

Bottas és Tiffany Cromwell az Egyesült Államokban

Bottasnak a traktorozás is megvolt

Esteban Ocon sem maradt adós a félmeztelen képpel

Mick Schumacher is hajózott

Persze, nem minden versenyző posztolt arról – legalábbis eddig –, hogy mivel tölti a szabadságát. Például Max Verstappen is néma maradt eddig a közösségi oldalain, barátnője, Kelly Piquet viszont Instagram Storyban megmutatta, hogy kislányával, Penelope-val és Verstappennel hármasban nyaralnak.

Friss