2024. április 20. 02:15

KezdőlapHírek234 nevező a Szilveszter Rallyn

234 nevező a Szilveszter Rallyn

-

Jóval 200 felett van a Szilveszter Rally nevezőinek száma. Az idei évben a Junior kategóriával és a Regularity Kupa versenyzőivel bővült a létszám, de külföldről is sokan érkeznek az év utolsó versenyére.

A nagyok mezőnyében Schubert istván WRC-je mellett Rally2-es autóból is lesz bőven. Turán Frigyes, Ollés Sasa, László Martin a megszokott autójával érkezik. Csomós Mixiék a Citroen C3-at próbálják ki, Puskádi János pedig elhozza az új Skoda Fabia RS Rally2-t. László Zoltán is feljebb lép, a Rally3-as Fiesta helyett ő is egy Fabia Rally2 evo-val érkezik, és Ranga László is a csapat új Fabiájával versenyez.

Az MNASZ Rally szakágának vezetője Hoffer Zsolt is autóba ül, természetesen a „rendőr” Fiesta volánja mögött láthatjuk.

Hoffer Zsolt
foto: Hoffer Zsolt

A Szilveszter Rally különlegessége, hogy a 234 nevező hihetetlenül változatos autóparkkal érkezik, Trabantok, MG, Audi A6, Mercedes CLK, Renault 5, Opel Kadett, Opel Senator, Renault Megane RS, Fiat Punto is lesz a mezőnyben. No meg Ladák tömkelege, és Hondák, Citroenek, BMW-k is szép számmal jönnek, de az Imprezák és a Lancerek rajongói is láthatják kedvenc autóikat.

A Szilveszter Rally december 28-án és 29-én a Hungaroring belső területén, illetve a közvetlen környékén zajlik, és akárcsak tavaly, idén is tartják magukat a rendezők a rendeletben előírt 9.00 és 18.00 közötti idősávhoz. A technikai átvételek és a pályabejárások 27-én lesznek, míg verseny december 28-án reggel 9.00-kor indul. A 2022-es Szilveszter Rallye össztávja 56 km lesz.

A nevezési lista itt elérhető.

Fotó: Szilveszter Rallye Kommunikáció

 


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss