2024. április 28. 23:16

KezdőlapNE VEDD ELA JWRC címvédője is indul a Brit Rally Bajnokságban

A JWRC címvédője is indul a Brit Rally Bajnokságban

-

A JWRC tavalyi győztese, William Creighton is rajthoz áll a Brit Rally Bajnokság minden versenyén a WRC2-es versenyek mellett. 

William Creighton tavaly megnyerte a JWRC-t, így idén lehetősége nyílt Rally2-es Fordra váltani, amivel a Svéd Rallyn már teljesítette is első WRC2-es versenyét és kalandos hétvége után a 14. helyen zárt. 

Az ír versenyző most bejelentette, hogy a WRC futamok mellett elindul a Brit Rally Bajnokság mind a hat versenyén is, így a Ceredigion Rally ERC-fordulón is. 

Újra versenyez egy McRae az M-Sportnál

“Nagyon örülök, hogy idén ismét a Brit Rally Bajnokságban tudok indulni, ahol idén nagyon jó mezőny áll rajthoz. – mondta William Creighton. – A bajnokság versenyei jó lehetőséget biztosítanak a tapasztalat szerzésre idei új autónkkal. 2021-ben megnyertem a brit Junior Bajnokságot, így jó emlékeim vannak a sorozatból, ez a bajnoki cím tökéletes motivációt jelentett a következő szezon során a JWRC-ben. A BRC-nek idén nagyon jó média lefedettsége lesz, örömmel fogom képviselni az Ír Rally Akadémiát és a M-Sportot is. Biztos vagyok benne, hogy a BRC-ben való indulás segíti a WRC2-ben való szereplésünket is.” 

Korábban az M-Sport bejelentette, hogy Max McRae-t és Gary Pearsont is indítja a BRC-ben, ahol Chris Ingram is teljes szezont fog teljesíteni. 

Chris Ingram a Brit Rally bajnokságban folytatja szezonját

Friss