2024. április 25. 06:01

KezdőlapORBSpindler nyolc pont előnnyel vezeti a Rally2-t 

Spindler nyolc pont előnnyel vezeti a Rally2-t 

-

Spindler Jenő és Csizmadia Csaba nyerte a Rally2-es szezonnyitó Orfű Rallyt, valamint a Power Stage-t is, így nyolc pont előnnyel vezeti a bajnokságot. 

Spindler Jenő és Csizmadia Csaba nyert a tegnap megtartott Orfű Rallyn a Rally2-es mezőnyben, valamint a Power Stage-n is a leggyorsabb volt, így 35 pontot gyűjtött a szezonnyitón. 

Ifjabb Fogarasi Attila és Toloczkó Péter bár a versenyen a második helyet szerezte meg, azonban a Power Stage-n csak a harmadik időt autózta, így 27 pontot gyűjtött, így Spindlerék előnye nyolc pont a bajnokságban. 

Goller Ákos és Tóth Szabolcs ugyan csak a negyedik helyen ért célba, azonban a Power Stage-n a második időt autózta, így a bajnokságban is a harmadik legtöbb pontot szerezte, négy ponttal kevesebbet, mint a bajnoki címvédő Fogarasiék, és eggyel többet, mint a harmadik helyen célba érő, de a Power Stagen csak ötödik időt autózó Zsebe Gábor és Mohácsi László. Gollerék így 12 pont hátránnyal a bajnokság harmadik helyén állnak. 

A bajnokság ötödik helyén Géringer Zoltán és Tímár Tamás áll, akik a versenyen szerzett ötödik helyükkel 17 pontot szereztek, így 18 pont a hátrányuk Spindlerék, 5 pont Zsebéék mögött, míg 2 Baksai Lászlót és Erdei Zoltánt két, Neukirchner Andrást és Gálik Katát négy ponttal előzik meg. 

A bajnokság nyolcadik helyén Strider Zoltán és Apkó András áll 11 megszerezett ponttal, ugyanannyival, mint Fekete Gyula és Oláh Róbert, akik a versenyen elért eredményük mellé járó pontokhoz még a Power Stage-n is szereztek kettőt. 

A bajnokság szezonnyitóján gyűjtött pontok 

Friss