2024. április 23. 10:27

KezdőlapORBSzuperspeciál és hat szakasz az Eger Rallyn 

Szuperspeciál és hat szakasz az Eger Rallyn 

-

Az idei Eger Rally bár csak Rally2-es és Rally3-as verseny lesz, mégis két napos lesz a programja, miután szuperspeciál is vár a versenyzőkre. 

Április 30. és május 1. között rendezik az Eger Rallyt, mely Rally2-es és Rally3-as bajnokság második futama lesz. 

A verseny első napján Egerszalók és Eger között szuperspeciál szakasz vár mindkét mezőnyre, majd a másnap a Bátor-Pétervásárai elágazás (13,30 km), és Sirok-Egerbakta (8,6 km) szakaszokat a Rally2 mezőnye háromszor, míg a Rally3-mas versenyzők kétszer teljesítik. 

A versenytáv a Rally2 esetében 5 méter híján 70 km, míg a Rally3 esetében 48 km és 5 méter lesz. 

A tavalyi Eger Rallyn a hondás ifjabb Fogarasi Attila és Toloczkó Péter nyerte a Rally2-es versenyt a ladás Bukulya István és tatara Ákos, valamint a skodás Zsebe Gábor és Mohácsi László előtt. 

A Rally3-es mezőnyben az opeles Bíró Gergő és Bíró Balázs szerezte meg a győzelmet a BMW-s Spéder Bence és Kozma Gábor, valamint Renault-s Mihálszki Csaba és Farkas Laura kettős előtt. 

Az idei szezonnyitó Orfű Rally után a Rally2-ben a Peugeot-s Spindler Jenő ás Csizmadia Csaba várhatja a bajnokság éléről az Eger Rallyt, míg a Rally3-ban a ladás Zákányi János és Vidécz Zsolt vezet. 

A versenyre április 19. éjfélig lehet nevezni. 


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss