2024. április 26. 07:02

KezdőlapORBEgerben is a Rally3-at erősítik a Horváth Rally ASE versenyzői

Egerben is a Rally3-at erősítik a Horváth Rally ASE versenyzői

-

Három párossal vág neki a 2022-es Eger Rally-nak a Horváth Rallye Ase. Orfűn, hazai pályán győzni tudtak, a cél természetesen most is ez, bár az egri pályákon inkább az erő, mint a rutin lesz, ami győzedelmeskedhet – áll a csapat közleményében.

„Három párosunk adta le a nevezését az egri versenyre. A Zákányi János – Vidécz Zsolt páros célja, hogy megtartsa vezető pozícióját a bajnokságban. Én azt gondolom nehezebb dolguk lesz, mint Orfűn, hiszen végsebességben az első kerekes autók jobbak lesznek. Ennek ellenére a srácok nem csüggednek, minden megtesznek majd a siker érdekében” – kezdte a beszélgetést Németh 16V Péter, majd hozzátette. „A Baracsi Zsolt – Sóvágó Ádám duó Orfűn nem ért célba, mert a fékhiba miatt kérte álljanak ki. A srácok most szeretnének célba érni, nem mellékesen egy jó eredményt felmutatni. Nem lesz könnyű dolguk, hiszen a P12 mellett a P13-as kategória is borzasztóan erős.”

Meglepetéseket a P11-es kategória tartogathat, hiszen Orfűhöz képest is gyengébb a mezőny és mivel csak négyen vannak, könnyebb lesz dobogóra állni.

„A Buris István – Bottyán János dolga, hogy technikai hibáktól és kalandoktól mentes versenyt teljesítsenek és akkor a Gti Suzukik mögött egy dobogós hellyel zárhatnak, persze nem adják azt a dobogót könnyen” – tette hozzá Németh Péter.

Az Eger Rally április utolsó szombatján kezdődik egy szuperspeciális szakasszal Egerszalók és Eger között, majd másnap hat gyorsasági szakasz vár a mezőnyre közel 44 kilométer ősztávval.

A Horváth Rally ASE köszöni partnereinek a segítséget!

Sári Péter #Rallyhearthu

Friss