back to top
2024. július 15. 17:44

KezdőlapORBHorváth Rally ASE: Rosszul indult az Eger Rally Zákányi Jánosnak

Horváth Rally ASE: Rosszul indult az Eger Rally Zákányi Jánosnak

-

Háromból két párossal is a dobogón végzett a Horváth Rallye Ase a Rally3 mezőnyében a 2022-es Eger Rally-n.

Úgy érkeztek meg a versenyre, hogy Zákányi Jánosék vezették az abszolút értékelést és nem titkolt céljuk volt, hogy ez tovább növeljék, ami végül sikerült is neki.

„Rosszul indult az Eger Rally a Zákányi János – Vidécz Zsolt párosunknak, mert a Szuperspeciálon elvittek egy lassítót, majd becsúsztak az árokba. Ez időben is veszteség volt és még büntetést is kaptak érte” – kezdte a beszélgetést Németh 16V Péter, majd hozzátette. „Másnap a fiúk felszívták magukat és fantasztikusat hajráztak és feljöttek az abszolút harmadik helyre és magasan megnyerték a kategóriájukat. Nem csalódottak az eredmény miatt, elismerték a hibát, de tény, hogy az ott eldobott másodpercek a végelszámolásnál az első helyet jelentették volna számukra. Az eredménnyel továbbra is ott vannak a Rally3-as bajnokság élen.”

Fotó: Sári Péter #Rallyhearthu

A Baracsi Zsolt – Sóvágó Ádám párost megint utolérte a balszerencse, pedig nagyon jól kezdődött a versenyük.

„Zsoltiék nagyszerűen nyitottak, az első gyorsasági szakaszon összehoztak egy abszolút negyedik helyezést, amit másnap szerettek volna megtartani. Sajnos a vasárnapi első szakaszon felforrt a vizük, ami miatt ki kellett állniuk a versenyből. Nagyon sajnálom, a srácoknak akár esélyük is lehetett volna a verseny megnyerésére is. Az egyik szemünk sír, de a másik nevet, hiszen a Buris István – Bottyán János duó harmadik helyen végzett a kategóriájában. Egész nap közel autóztak a második helyhez, de az erősebb Gti Suzuki ellen nem bírtak. Tökéletes az eredmény így is, főleg úgy, hogy néhány másodperccel maradtak csak le. A fiúk várják a folytatást, mindenképpen ott lesznek a Rally3 következő versenyén is” – zárta a beszélgetést Péter.

Fotó: Sári Péter #Rallyhearthu

A folytatásban a hétvégén Opatija Rally, ahol a csapatot a Matics Mihály – Németh 16V Péter duó képviseli.

A csapat köszöni partnereinnek a segítséget!

Sári Péter #Rallyhearthu

Friss