2024. április 26. 20:07

KezdőlapORBPapp Arnie: Az R5-sökkel nem bírok 

Papp Arnie: Az R5-sökkel nem bírok 

-

Papp Arnie Bodogán Balázs navigálásával először vezethet a Dunakanyar Rallyn Rally3-as Fordot, azonban a fiatal pilóta nem csak a kategóriatársaira figyel. 

Papp Arnie tavaly még a Ladával állt rajthoz a Székesfehérvár-Veszprém Rallyn és a ZEG Rally Show-n, azonban az idei évet már egy Rally3-as Forddal kezdte a Dunakanyar Rallyn. 

A Rally3-as Fordokat a magyar bajnokság harmadik versenyén az RC4-es kategóriába sorolták, ahol elsősorban kétkerék-meghatású autók vezetőivel kell megküzdeni, így nem is akkora meglepetés, hogy Arniék az első napi négy szakaszt követően 13,4 másodperc előnnyel vezetnek márkatársaik, Hoffer Zsolt és Czézinger Kristóf előtt. 

Azonban, mint az kiderült a PSZA Motorsport pilótája nem is kategóriáját figyeli a versenyen. 

“Ezen a szakaszon kissé sok a meredek rész, ahol nem tudok harcolni az R5-ös autókkal.” – mondta Papp Arnie a negyedik szakasz céljában, aki az első napot követően a Vida Szabolcs-Hanyik Gergely, a Perge György-Kovács Zoltán, a Jagadics Gábor-Tóth Viktor, a Tóth Gábor-Koltai Károly, valamint az első szakaszon balesetet szenvedő Klausz Kristóf-Csányi Botond által irtányított R5-ös autókat is megelőzi.  

Friss