2024. április 19. 09:46

KezdőlapORBSzelep: Újra kormányt ragadok!

Szelep: Újra kormányt ragadok!

-

Öt autót mozgósít az 55. Mecsek Rallye-ra a Horváth Rally Ase, melyben ismét rajthoz áll Szelep is, aki Spitzer Gáborral az oldalán egy Hondát fog terelni.

A Kovács „Koko” Roland az orfűi szezonnyitó versenyen vett utoljára részt, akkor megállt a Lada motorja. Most közel három hónappal később újra felhúzza a kesztyűt és a Just4Fan kategóriában megpróbál maradandót alkotni a kilátogató nézők számára.

A Historic mezőnyében újra ott lesz Novák Tamás, aki Orfűn megnyerte a kategóriáját, most hasonlóval biztosan elégedett lenne. Komoly verseny lesz, komoly kihívókkal, meglátjuk hová lesznek jók a végén.

Matics Mihály a Mitropa Club első helyéért érkezik Pécsre, neki is komoly kihívói leszek. Ezen a versenyen újra Zejda Viktória diktálja majd az itinert, hiszen 16V Péter volán mögé ül majd.

„Újra kormányt ragadok, Mitropa Kupában és Országos Rally Challengben indulok a Hondával, amit idén most először veszünk elő a garázsból. Pepe is autóba ül, Ő egy Mitsubishi Lancer EVO X-et hajt majd a Mitropa Kupa és a Rally1 Production Car pontjaiért” – kezdte a verseny beharangozóját Németh 16V Péter, alias Szelep, majd hozzátette. „Számunkra az a cél, hogy Pepével ott legyünk a célban, hiszen ez egy örök emlék lehet számunkra. Nem mentünk még idén, a Mitsubishi váltó problémája miatt az évünk is elúszott, de most itt vagyunk, nagyon sokat készültünk, hogy összejöjjön, hogy ott legyünk a hazai versenyünkön. Szeretnénk élvezni a hétvégét, sokat mosolyogni és jól szórakozni. Sem nekem, sem Gábornak nem kell bizonyítania semmit, autózunk egy jót és felkészítjük magunkat egy sokkal komolyabb évre, hiszen jövőre már a Historicban szeretnénk versenyezni.”

Az 55. Fenstherm Kontakt Mecsek Rallye pénteken kezdődik négy gyorsasági szakasszal, majd szombaton további hat szakaszt kell teljesíteni a párosoknak, hogy ott lehessenek a Széchényi Téren kialakított célceremónián.

Sári Péter #Rallyhearthu


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss