szerda, október 5, 2022
KezdőlapORBKapás Jánosnak a dobogóba kerültek a hibák 

Kapás Jánosnak a dobogóba kerültek a hibák 

-

- Hirdetés -

Kapás János és Kapás Szilvia a dobogóra is esélyes lett volna az Oroszlány Rallyn, ha nem hibázik többször is, amiért végül komoly időbüntetést kapott. 

Kapás János és Kapás Szilvia 59 másodperc hátránnyal a hatodik helyen zárt az Oroszlány Rally Rally3-as mezőnyében, ebben azonban 40 másodperc büntetés is benne volt, amit többszöri hibáért kapott a hondás páros. 

- Hirdetés -

“Kapás Janitól nagyon jó eredményt vártam, amit hozott is volna, de volt két etap elhagyása és két lassító rombolása, amivel annyi időbüntetést gyűjtött, hogy csak a kategória második és abszolút hatodik helyen zárt – mondta Németh “16V” Péter a Horváth Rallye ASE csapatvezetője a versenyt követő csapatközleményben. – Ha nincs a 40 másodperc büntetés, akkor Zákányi Janika mögött a második helyért harcolhatott volna.” 

A versenyt Zákányi János és Vidécz Zsolt 13.6 másodperc előnnyel nyerte Fenyvesi Péter és Toloczkó Péter előtt, míg a harmadik helyen Bíró Gergő és Bíró Balázs 24.7 másodperc hátránnyal zárt, így ha nincs Kapásék hibája, akkor a harmadik helyet szerezte volna meg. 

- Hirdetés -

Friss