2024. április 23. 10:59

KezdőlapORBMásodik Rally3-as bajnoki címét nyerte a Horváth Rallye ASE 

Második Rally3-as bajnoki címét nyerte a Horváth Rallye ASE 

-

Németh “8V” Péter 2020-as bajnoki címe után idén Zákányi János és Vidécz Zsolt tudott bajnoki címet szerezni a Rally3-ban. 

2020-ban Németh “8V” Péter előbb Rumszauer András, majd Sztanics Márió navigálásával tudott bajnoki címet szerezni a Rally3-ban a Geng Bence-Geng Ferenc és a Paczur Dominik-Varga Nikolett kettős előtt. 

Kis Szelepék akkor Honda Civic-kel értek a csúcsra a Horváth Rallye ASE csapatával, idén pedig Zákányi János és Vidécz Zsolt Ladával tette ezt meg hat futamon szerzett öt győzelmével. 

„Gratulálok a Zákányi János – Vidécz Zsolt párosnak a bajnoki címhez – mondta Németh “16V” Péter a versenyt követően. – Megfogadták a tanácsomat és nagyszerű versenyzéssel felrakták a koronát a fejükre. Ez egy fantasztikus eredmény, nagyon boldogok vagyunk. A fiúk az összes szakaszt megnyerték így beérett a munka.” 

Tették mindezt Zákányiék a Mediterrán Rallyn, két versennyel a szezon vége előtt. 


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss