2024. április 27. 08:31

KezdőlapORBNagyon elégedetten és boldogan zárta a Mecsek Rallyt a Horváth Rallye ASE

Nagyon elégedetten és boldogan zárta a Mecsek Rallyt a Horváth Rallye ASE

-

Két párosuk kivételével ott volt a Széchényi Téren kialakított célceremónián a Horváth Rallye Ase csapata. Boldogságmámorban úszva megszerezték életük első apa-fia győzelmet a Peugeot Kupában.

„A boldogságunk elmondhatatlan, hiszen számos kategória első helyét szereztük meg, a CEZ 2WD, a Mitropa 2WD és az ORB 2WD-ben és RC4-ben másodikak lettünk – mondta Németh „16V” Péter. –  Rally3-ban mindenki hozta, amit vártam tőle. Rácz Gabiék kategória másodikok és abszolút negyedikek lettek, míg a nagy ellenfelük Borza Balázsék kategória negyedik és abszolút nyolcadik helyen zártak. Buris Józsiék kategória másodikok lettek. Pazaurek Attiláék sajnos idő előtt műszaki probléma miatt feladták a versenyt.

Fotó: Sári Péter

Az előfutóink Kovács Roland és Luczó János nagyon látványosak és körültekintőek voltak, ezt is kértem tőlük. Mitropa Clubban Matics Misi második lett, ahogyan az ORC-ben is, bár a Michelin gumik miatt pontot nem kap az itthoni bajnokságban. Hevesi Norbiéknak felrobbant a motorjuk, ezért ők is idő előtt fejezték be a versenyt. Peugeot Kupában két Horváth Rallye Ase versenyző is ott állhatott a képzeletbeli pódiumon, hiszen Bertalan Marci harmadik lett, Németh 8V Péter és én pedig megnyertük a Mecsek Rallye-t. Büszke vagyok Petire és az egész csapatra. Folytatás július közepén Egerben, ahol az ORB3-as fiúk újra belecsapnak a közepébe.”

Fotó: Sári Péter

Friss