2024. április 16. 12:06

KezdőlapTEREPRALLYEXTREME EGúnyát villantott a Rosberg Xtreme is

Gúnyát villantott a Rosberg Xtreme is

-

A címvédő alakulat, a Rosberg Xtreme Racing a második, amelyik felfedte idei festését, ami új színt vitt a csapat megjelenésébe.

A tavalyihoz hasonlóan az Alpine F1-es csapatának grafikus tervezője, Sean Bull hozta létre az új dizájnt. A fekete és a türkiz mellett megjelent a fehér az autón, amivel csak jobban elkülöníthetőek lesznek majd az X44, a Veloce és a Xite Energy – vélhetően – fekete alapú festésétől.

Egy, Rosberget hosszú távon támogató cég matricája nincs az autón, ez pedig a Julius Bär. A szponzormatricák mellett szerepel még az autón a „2021 Extreme E bajnokok” felirat, és a hagyományos Rosberg-rajszám, a 6-os is. Nico mellett ugyanis az apja is ezzel nyert F1-es bajnoki címet.

Személyi változás is történt a felállásban ugyanis Johan Kristoffersson oldalán Molly Taylor helyett Mikaela Åhlin-Kottulinsky fogja kormányozni ezt az autót idén. Hiába nyert meg tavaly a régi páros három futamot is az ötből.

A Rosberg a második csapat, amelyik felfedte a festését – a McLaren után, akik most csatlakoznak majd a sorozathoz.


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss