2024. április 27. 17:58

KezdőlapERCÍgy készül Michelisz Norbert a Rally Hungary-re - belső kamerás felvétel az...

Így készül Michelisz Norbert a Rally Hungary-re – belső kamerás felvétel az első tesztről!

-

Michelisz Norbert közzétett egy felvételrészletet arról a tesztről, amelyen megkezdte a felkészülést a Rally Hungary-re.

Michelisz Norbert néhány nappal ezelőtt bejelentette, hogy az idei Rally Hungary-n debütál rallyversenyzőként. A WTCR 2019-es bajnoka pedig egy csütörtöki teszttel már meg is kezdte a felkészülést az október 6. és 8. közötti Európa-bajnoki idényzáróra, amelyen egy Hyundai i20 N Rally2-es autóval vesz részt. Most pedig közel két perces belső kamerás videót tett közzé arról, ahogy Tagai Róberttel Bakonyán meghajtották a kocsit.

„Az első ralis tesztemen 70 kilométert sikerült teljesítenünk Bakonyán, ez a belső kamerás felvétel az utolsó körök egyikén készült. A nap folyamán sokat hangoltunk az autón, és bár tudom, hogy rengeteg tanulnivalóm van még, úgy érzem, gyorsan összebarátkoztunk egymással!” – írta a poszthoz a 39 esztendős versenyző, aki gyermekkori álmát készül valóra váltani azzal, hogy rallyversenyen indul.

Íme a felvétel:

A Rally Hungary részvétel bejelentése után hazánk legeredményesebb autóversenyzője a HUMDA podcastjában mesélt arról, hogy miért vágott bele a rallyzásba. A felvételt IDE KATTINTVA lehet megnézni. Az pedig, hogy milyen szakaszokon fog versenyezni a Rally Hungary mezőnye, ITT érhető el.

Friss