2024. április 28. 12:09

KezdőlapERCEldőlt - Csomós Mixiék a Skodával indulnak az ERC futamokon

Eldőlt – Csomós Mixiék a Skodával indulnak az ERC futamokon

-

A csapat ma reggeli közösségi médiás posztja alapján eldőlt, hogy az idei ERC futamokon, továbbra is a Skoda Fabia Rally2 evo-val indul Csomós Miklós és Nagy Attila.

Az idei tervek bejelentésekor elhangzott, hogy Mixi és Ati a HRT Racing csapatában, egy új fejlesztésű Citroen C3 Rally2-es autóval vesz majd részt a HUMDA Országos Rally Bajnokságban, míg az ERC-ben a jól bevált Skoda Fabia Rally2 evoval versenyeznek.

Később azonban fontolóra vették, hogy az ERC versenyeken is a Citroennel állnak rajthoz. A franciák autója remekül kezdte a szezont a Montén, és ha már ott áll a HRT garázsában a vadonatúj versenyautó, logikusnak tűnk, hogy ugyanazzal a konstrukcióval induljnak minden futamon. A tárgyalások megkezdődtek, de a duó ma reggeli közösségi médiás posztja arról árulkodik, hogy a szezonnyitó Rally Hungaryn újra a Skodában láthatjuk Mixiéket.

Az is biztos, hogy a Skoda nem marad hófehér, de a tavalyi dekor is megváltozik. Az új megjelenés tervei már elkészültek, izgatottan várjuk az első képeket.

Csomós Mixi
foto: MGR Images

Csomós Mixi: Örülök, hogy a Rally Hungaryn kezdődik az Eb szezon

Friss