2024. március 29. 08:48

KezdőlapF1Hírt adott magáról a műtétje után lélegeztetőgépre került Albon

Hírt adott magáról a műtétje után lélegeztetőgépre került Albon

-

Monacói otthonából jelentkezett Alex Albon, a Williams Olasz Nagydíjat vakbélgyulladás miatt kihagyó versenyzője. 

Miután az Olasz Nagydíj szombatján kiderült, hogy vakbélgyulladás miatt kihagyni kényszerül a monzai futamot, még aznap megműtötték Alexander Albont. A Williams versenyzőjének műtétje során azonban komplikációk léptek fel az altatás miatt jelentkező mellékhatások formájában, ami miatt át kellett helyezni az intenzív osztályra a 26 éves versenyzőt, aki egy ideig lélegeztetőgépen volt.

Albon állapota szerencsére gyorsan javult, így hamarosan levehették a lélegeztetőgépről, kedden pedig a kórházból is kiengedték, azóta monacói otthonában lábadozik. Innen posztolt videóüzenetet péntek este:

„Hello mindenki, itt Alex. Csak gondoltam, adok egy kis új infót arról, hogy mi a helyzet velem. Elég jól érzem magam, rendben vagyok. Nyilván szombaton volt egy kis gond, az orvosok pedig csodálatos munkát végeztek. Nagyon hálás vagyok, hogy megőrizték az egészségem, és kedden már el is hagyhattam a kórházat.”

„Azóta Monacóban tartózkodom, már elkezdtem sétálni, a cél pedig, hogy készen álljak Szingapúrra, ami kemény lesz. Ez az egyik legkeményebb verseny a naptárban, szóval nem lesz könnyű, de tűzzünk ki nagy célokat, aztán meglátjuk, mi történik.”

„Csak röviden üzenni szerettem volna, hogy megköszönjem a kedves üzeneteket. Elolvastam, amennyit csak tudtam, és sokat jelentenek, úgyhogy köszönöm! Remélhetőleg találkozunk Szingapúrban, béke veletek!”

A Szingapúri Nagydíjat szeptember 30-a és október 2-a között rendezik, Albonnak tehát még két hete van formába lendülni.


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss