2024. április 25. 18:45

KezdőlapF1Ennyit kaszálhatott az, aki fogadott Magnussen brazíliai pole-jára

Ennyit kaszálhatott az, aki fogadott Magnussen brazíliai pole-jára

-

Kevin Magnussen brazíliai pole pozíciójának nála és csapatánál csak az örülhetett jobban, aki fogadott a dán pilóta első helyére.

Ahogy mondani szokás, totógyilkos eredmény született a Brazil Nagydíj időmérő edzésén, hiszen ki számított volna arra, hogy nem valamelyik Red Bull, Ferrari, esetleg Mercedes szerzi meg a pole pozíciót. Valószínűleg nem sokan, és ha számításba vesszük a változó körülményeket, vélhetően a legtöbb sportfogadónak akkor is előbb jutott volna eszébe Fernando Alonsóra vagy Lando Norrisra tenni, mint egy olyan versenyzőre, aki a mezőny legkisebb költségvetésű, fennállásának hét éve és 141 futama során még csak top 3-ba sem kvalifikáló csapatában versenyez, és nem mellesleg saját 141 futama során szintén a negyedik hely a legjobb időmérős eredménye.

Így ünnepelte a Haas Magnussen csodaszámba illő pole pozícióját (videó)

Kevin Magnussen azonban nem törődött az esélyekkel, és remek teljesítménnyel megszerezte a pole pozíciót, aminek köszönhetően az élről kezdheti a mai sprintfutamot. És hogy mekkora volt a szorzó minderre? Nos, a nagyobb online fogadóirodák kínálatát böngészve átlagosan 2000-szeres pénzt fizettek a dán pilóta időmérős győzelmére, azaz ha valaki csupán egy dollárral fogadott rá, 2000 dollárt nyert. Vagy ha forintban feltett egy 1000-est, két millió forinttal lett gazdagabb. Ha ennél többet, értelemszerűen még többet nyerhetett.

Hogy volt-e olyan, aki Magnussen győzelmére fogadott, nem tudni (ha kiderül, jelezzük), de amennyiben valaki megtette, hasonló húzást hajtott végre, mint az a két kanadai sportfogadó, akik 2019-ben óriásit kaszáltak a dán versenyző szingapúri leggyorsabb körével:

Egy nejlonzacskó miatt nyert több mint 8 millió forintnyi dollárt két F1-es sportfogadó

Friss