2024. április 19. 18:04

KezdőlapF1Sainzéknál énekelt, Hamiltonnal kiszúrt a családi kutya – így karácsonyozott az F1-es...

Sainzéknál énekelt, Hamiltonnal kiszúrt a családi kutya – így karácsonyozott az F1-es mezőny

-

Az F1-es pilóták közül sokan megosztották a nagyvilággal, hogyan töltik a karácsonyt. A legtöbben természetesen családi körben ünnepeltek, Lewis Hamiltonnál és Carlos Sainznál pedig egy-egy kutya volt a főszerepben.

Az F1-es versenyzők jelentős része rendkívül aktív a közösségi médiában, így nem maradhatott el a karácsonyi bejegyzés sem. Sokan megosztották a nyilvánossággal, hogyan ünnepelnek, mi pedig ezeket a bejegyzéseket szedtük össze. Akad vicces fotó, más képekről viszont nagyon hiányzik valaki.

Sergio Pérez

A mexikói pilóta nem képet vagy videót tett közzé, hanem egy szöveges üzenetet. „Minden támogatás, amit kaptam, sokszorozódjon meg áldás, egészség és beteljesült álmok formájában – fogalmazott a Red Bull versenyzője. – Boldog karácsonyt mindenkinek!”

Charles Leclerc

A 25 éves pilóta egy családi fotót osztott meg, amelyen rajta kívül öccse, a szintén autóversenyző Arthur, bátyja, Lorenzo, valamint édesanyjuk, Pascale látható. Egyvalaki fájóan hiányzik a fotóról: a három fiú édesapja, Hervé Leclerc 2017 nyara óta nincs közöttünk.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Charles Leclerc (@charles_leclerc) által megosztott bejegyzés

Carlos Sainz

A Ferrari másik versenyzője a családi kutyáról tett közzé egy videót, amelyben a leírás alapján énekel. Ez azért túlzás, de tény, hogy a zene (vagy valami más) vinnyogásra készteti az állatot.

Lewis Hamilton

A hétszeres világbajnok egy kutyával keveredett kellemetlen kalandba, de nem sajátjával, Roscoe-val, hanem egy másik családi ebbel. A 37 éves pilóta meg is osztotta a történetet. „Ott ültem ártatlanul, miközben egy forgatókönyvet olvastam, amikor Oscar közvetlenül az arcomba szellentett. Arrébb mentem, ő követett. Az este hátralévő részében így ültem.”

George Russell

A Mercedesnél az első évét sikeresen záró pilóta barátnőjével, Carmen Mundttal pózolt a karácsonyfa előtt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

George Russell (@georgerussell63) által megosztott bejegyzés

Esteban Ocon

Az egyszeres futamgyőztes szintén a karácsonyfája előtt fotózkodott, csak éppen egyedül.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Esteban Ocon 🇫🇷 (@estebanocon) által megosztott bejegyzés

Valtteri Bottas

Az Alfa Romeo pilótája barátnőjével, Tiffany Cromwell-lel tölti a karácsonyt a kerékpárversenyző hazájában, Ausztráliában. Az biztos, hogy arrafelé melegebb az időjárás, mint nálunk vagy éppen Finnországban.

Csou Kuan-jü

Az idei év egyetlen újonca egy torta előtt áll, amelyen a foglalkozása és a jelenleg zajló ünnep is jól látszik.

Kevin Magnussen

„Boldog karácsonyt mindenkinek – írta a dán pilóta a kép feletti szövegben. – Micsoda év volt ez! Köszönöm a támogatást, és kellemes ünnepeket!”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kevin Magnussen (@kevinmagnussen) által megosztott bejegyzés

Mick Schumacher

A Haastól távozó versenyző nővérével, Gina-Mariával, valamint édesanyjával, Corinnával ünnepelt, és persze a kutyák sem maradhattak le a képről. Leclerc-ék fotójához hasonlóan azonban innen is borzasztóan hiányzik az édesapa, illetve férj Michael Schumacher személyében.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Mick Schumacher (@mickschumacher) által megosztott bejegyzés

Végezetül pedig a Red Bull után a Forma-1 is elkészítette szokásos képeslapját.


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss