2024. április 17. 00:07

KezdőlapF1Hatalmasat trollkodott egy iskolás fiú az Aston bemutatóján, de Alonsónak tetszett

Hatalmasat trollkodott egy iskolás fiú az Aston bemutatóján, de Alonsónak tetszett

-

Vicces jelenetek színesítették az Aston Martin autóbemutatóját.

Az Aston Martin tegnap este leplezte le idei autóját, az AMR23-ast, amelynek bemutatóján természetesen a két pilóta, Fernando Alonso és Lance Stroll is részt vett. Miután pedig mindketten nyilatkoztak az eseményt moderáló Rachel Brookes-nak, David Croft, a Sky Sports kommentátora megadta a lehetőséget a nézőközönség soraiban álló egyik meghívott fiatal mérnökpalántának, hogy kérdezzen egyet az egyik versenyzőtől.

A fiú ezután feltette azt a kérdést Lance Strollnak, hogy ki volt a példaképe, amikor felnőtt.

„Michael Schumacher” – vágta rá a kanadai, mire Crofty közölte, hogy „jó választás.”

Stroll talán itt kapcsolt, hogy újdonsült csapattársa, Fernando Alonso egykori nagy riválisáról van szó, és különben is a spanyol veterán nemrég óriásit hízelgett neki, úgyhogy egy kicsit hebegni kezdett, majd így folytatta: „Neem, vagyis hát, tudod, csak a sportág rajongója voltam, amikor felnőttem, imádtam a versenyzést. Néztem Fernandót gyerekként, hiszen ő volt az a fickó, aki nyerte a versenyeket és bajnokságokat.”

Alonso elmondta, mi nyűgözte le a legjobban Michael Schumacherben

A kanadai ekkorra talán végiggondolta, hogy egyrészt, ha már kimondta, inkább tartja magát az eredeti kijelentéséhez, és különben is elő lehetne keresni korábbi nyilatkozatokból, hogy gyerekként Schumacherért rajongott, szóval ismét vett egy fordulatot: „De nem fogok hazudni, Michaelnek szurkoltam akkoriban (itt az addig meredten maga elé néző Alonso megvonta a vállát, majd vigyorogni kezdett). De nagyon örülök, hogy Fernando a csapat tagja, és izgatott vagyok a közös munka miatt” – zárta le az inkább vicces, mint kínos választ a hetedik F1-es szezonjára készülő pilóta.

A csattanó viszont csak ezután jött, Crofty ugyanis megkérdezte a srácot, hogy ki az ő példaképe. „Az én példaképem Fernando Alonso.”

Hogy mi volt erre a kétszeres világbajnok reakciója? Mutatjuk:

A teljes jelenetet Stroll válaszával IDE KATTINTVA tudja megtekinteni.


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss