back to top
2024. május 18. 08:03
WRC - 🇪🇺 Közép-Európai Rally
WRC - 🇯🇵 Japán Rally
ERC - 🇭🇺 Rally Hungary

A Hyundai egy centet sem akar költeni a Rally1-es autó alternatívájára

Eszük ágában sincs a módosított Rally1-es vagy Rally2-es autókon dolgozni.

Még egy F1-es futam is megirigyelné a Portugál Rally nézőinek számát

Még Michéle Mouton is megdöbbenve látta a nagyon sok szurkolót a Portugál Rally pályái mellett, valamint a szervizparkban, holott a francia legenda a B-csoport idején is megtapasztalhatta a verseny kiemelkedő látogatottságát. 

A Hyundai két évnyi jokert használhat a 2025-ös autó fejlesztéséhez

A Hyundai Motorsport engedélyt kapott a Toyotától és az M-Sporttól, hogy két évre elegendő jokert használjon fel a 2025-ös autó fejlesztéséhez. 

Ostberg nem tartja kudarcnak a Kanári-szigetek Rallyt

Mads Ostberg a Kanári-szigetek Rallyn kezdte idei ERC-szezonját, miután a V-Híd Rally Hungaryn nem tudott rajthoz állni betegség miatt. A norvég versenyző bár csak a nyolcadik helyet szerezte a spanyol versenyen mégsem tartja teljesen kudarcnak idei első ERC-futamát. 

Latvala: Úgy tűnik a négy közé kerülés többet ér a WRC-ben, mint a győzelem

Jari-Matti Latvala, a Toyota Gazoo Racing csapatfőnöke szomorúságának adott hangot a Portugál Rally után, annak ellenére, hogy Sébastien Ogier megtudta nyerni a versenyt. 

Abiteboul elégedett a Portugál Rallyval, de tudja, a nagyobb sikerhez még többet kell dolgozni

A Hyundai Motorsport a Portugál Rally után átvette a vezetést a gyártók világbajnoki versenyében, így érthetően elégedett Cyril Abiteboul, csapatfőnök, de azt is tudja, hogy a még nagyobb sikerhez még sokat kell dolgoznia a csapatnak. 

Nagy csata, végül óriási meglepetés a WRC2 portugál versenyén

A Portugál Rallyn hatalmas csatára lehetett számítani Oliver Solberg, Gus Greensmith és Yohan Rossel között, és bár a nagy csata létre is jött, végül óriási meglepetéssel zárult a verseny. 

Tanak szerezte a legtöbb pontot Portugáliában, azonban így sem volt teljesen elégedett

Ott Tanak idei első dobogós eredményét szerezte a WRC-ben, miután a második helyet szerezte meg Portugáliában, azonban az észt versenyző így sem volt teljesen elégedett. 
24,675RajongókTetszik
1,924KövetőkKövetés
1,980FeliratkozóFeliratkozás

F1

Kétszer is dobogóra állt Molnár Martin élete második Forma–4-es hétvégéjén

A Virtuosi Racing magyar pilótája mindhárom futamot a legjobb tízben zárta a brit F4-es bajnokság második állomásán.
Hatalmas dráma játszódott le a Portugál Rally utolsó előtti szakaszán, ahol Elfyn Evans műszaki hibával ért célba, míg Grégoire Munster kiesett. A verseny első helyén azonban továbbra is Sébastien Ogier áll, míg a vasárnapi értékelést már Ott Tanak vezeti.