2024. április 30. 14:11

KezdőlapF1„Utálom a Forma–1-et” – újabb szenzációs sztori Räikkönenről

„Utálom a Forma–1-et” – újabb szenzációs sztori Räikkönenről

-

Még Kimi Räikkönen sem mindig azzal volt elfoglalva egy éjszakai szórakozóhelyen, hogy lerészegedjen.

Kimi Räikkönen Forma–1-es pályafutása alatt és után számtalan történet látott napvilágot a Jégember féktelen dorbézolásairól. Ezek többsége vagy valamilyen szórakozóhelyen, vagy hotelekben történt, miközben persze olyan is volt, hogy Räikkönen nem úgy vett részt egy-egy ilyen eseményen, hogy nem nézett a pohár fenekére.

Egy ilyen alkalomra emlékezett vissza a Ferrari és a Williams korábbi csapatmenedzsere, a sokáig újságíróként is dolgozó Peter Windsor a saját YouTube-csatornáján.

„Emlékszem, az egyik Brazil Nagydíj után elmentem egy nightclubba – DC (David Coulthard – a szerk.) bulija volt valójában –, és elég késői parti volt. Volt ott egy terasz, ami a táncparkettre nézett, úgyhogy felmentem, hogy körülnézzek, és fent volt Kimi is. A terasz korlátján könyökölt és bámult a semmibe. Odaálltam mellé és mindketten csöndben néztük az eseményeket, majd Kimi hirtelen felém fordult és azt mondta: „Utálom a Forma–1-et.” Ezután pedig csak elsétált.”

Hogy a finn éppen melankolikus hangulatban volt, és komolyan gondolta, amit mondott, vagy ez is csak egy amolyan klasszikus kimis pillanat volt, azt Windsor nem részletezte, de bármelyik elképzelhető.

A 2007-es világbajnok őrült mulatozásairól írt cikkeinket alább gyűjtöttük össze:

Räikkönen részegen sztriptízelt, PR-katasztrófát idézve elő a McLarennél
Räikkönen sírt, feneket villantott, majd részegen összeesett egy felfújható delfinnel
Räikkönen részegen: fejénél földhöz vágott riporter, betörés, bunyó a csapattárssal
Amikor Räikkönen és barátai szétvertek egy luxuslakosztályt
Räikkönen szétzúzta saját ajtaját, majd hajvágóval állt bosszút az őt kékre festő szerelőjén 

Friss