back to top
2024. május 11. 04:49
WRC - 🇪🇺 Közép-Európai Rally
WRC - 🇯🇵 Japán Rally
ERC - 🇭🇺 Rally Hungary

Katsuta szoros csatában vezet péntek délben a Portugál Rallyn, Neuville második

Takamoto Katsuta kiváló munkát végzett a Portugál Rally péntek délelőtti szakaszain, melyek után vezeti a versenyt a takarítás közben is igen gyors Thierry Neuville előtt, míg Kalle Rovanpera a harmadik. 

Így alakult volna a pontszerzés a tavalyi Portugál Rallyn az idei pontrendszer alapján

Kalle Rovanpera, a tavalyi Portugál Rally győztese nem lett volna szomorú, ha az idei pontrendszer alapján osztottak volna bajnoki pontokat már 2023-ban is. 

Paddonnak tetszik, hogy a helyi versenyzőkkel is meg kell küzdeni az ERC-versenyeken

Hayden Paddon a Kanári-szigetek Rally utolsó napján a harmadikról a hatodik helyre csúszott, miután három helyi, spanyol versenyző is megelőzte. Az új-zélandi Eb-címvédőnek azonban pont az tetszik az ERC-ben, hogy a helyi versenyzőkkel is megkell küzdeni a jó eredmény érdekében. 

Drámai fordulatok, meglepetés eredmények, fantasztikus hangulat – Ilyen volt a V-Híd Rally Hungary (videó)

Kora nyárias időben, igen színvonalas mezőny jelelétével került megrendezésre az V. Rally Hungary. A Veszprémbe költöző verseny drámai fordulatokban gazdag, nagyszerű hangulatban zajlott, a végén pedig meglepetés eredmények születtek. Elkészült a verseny visszatekintő videója.

Olyan történt az F1-es Miami Nagydíj árnyékában, amilyet még nem látott a világ (videó)

A Forma–1-es Miami Nagydíj kissé elvonta a figyelmet arról, hogy a NASCAR Cup Series-ben minden idők legszorosabb befutóját hozták össze.

Nem indult jól az ERC-szezon az MRF Team versenyzőinek

Az elmúlt két évben alig akadt olyan verseny, ahol ne az MRF Team versenyzői játszották volna az egyik főszerepet, ehhez képest idén két verseny után Andrea Mabellini érte el a legjobb eredményt, a Rally Hungaryn zárt a hetedik helyen. 

Athén nélkül is hatalmas összekötő szakaszok és 15 gyorsasági az Akropolisz Rallyn

Az Akropolisz Rallyn idén nem rendeznek Athén környékén gyorsasági szakaszokat, azonban így is hatalmas összekötők várnak a WRC-mezőnyre. 

Thierry Neuville nyerni szeretne a Portugál Rallyn

Thierry Neuville a WRC-pontverseny éléről várhatja a Portugál Rallyt, ahol szeretné megismételni a Montén elért eredményt. 
24,675RajongókTetszik
1,924KövetőkKövetés
1,980FeliratkozóFeliratkozás

F1

Csomós Mixiéket kiengedték a kórházból a Kanári-szigeteken elszenvedett baleset után

Csomós Mixi és Nagy Attila a Kanári-szigetek Rally második pénteki szakaszán szenvedtek balesetet, ami után mindketten kórházba kerültek. A skodás párost vasárnap engedték ki onnan.
A nyolcszoros rally világbajnok Sébastien Ogier néhány napja a francia elnök, Emmanuel Macrontól vehette át hazája legértékesebb kitüntetését, a Francia Becsületrend lovagi fokozatát.